A A A

Din cauza unor actualizări care au avut loc recent în Sistemul Informațional Judiciar a avut loc o eroare tehnică care nu permite căutarea unor hotărîri/încheieri publicate în anii precedenți de către instanțele de judecată. La moment, se întreprind măsuri pentru soluționarea problemei în regim de urgență. Cerem scuze pentru inconveniențele create!

INVITAȚIE - Ziua ușilor deschise

07 Octombrie 2019 | 57

 

      Cu ocazia marcării Zilei Europene a Justiției, la data de 25 octombrie 2019, începând cu orele 09.00 în cadrul Judecătoriei Orhei se va desfășura ”Ziua ușilor deschise”. Aceasta are ca scop de a aduce justiția mai aproape de cetățeni, pentru a-i informa cu privire la drepturile lor și pentru a promova activitatea Comisiei Europene și a Consiliului Europei în domeniul justiției.

     Judecătoria Orhei adresează această invitație elevilor, studenților, reprezentanților societății civile şi tuturor celor interesați să cunoască şi să fie bine informați în legătură cu activitatea instituției noastre. Pe parcursul evenimentului atât justițiabilii, cât și alte persoane interesate vor putea adresa direct întrebări administrației Judecătoriei Orhei, precum și judecătorilor din cadrul instanței. De asemenea, vor fi organizate vizite ghidate în Direcția de evidență și documentare procesuală a instanței, în sala de teleconferință și sala de audiere a minorului în condiții speciale, precum și asigurarea posibilității de a asista la ședințele publice de judecată, iar justițiabilii vor primi pliante informative cu privire la e-Dosar și Programul Integrat de Gestionarea Dosarelor, drepturile justițiabililor.

         Vizitatorii vor avea posibilitatea să obțină informații despre  procesul de realizare a reformei în domeniul justiției, în special despre portalul instanțelor naționale de judecată, care oferă posibilitatea de a accesa dosarele și de a afla informația în format electronic.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon (0235) 2-02-92 sau să ne scrieți la adresa de e-mail: jor@justice.md

 

Persoană de contact: Iulian Lisnic

                                 0-235-202-92